Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dilluns, 16 de desembre del 2013

RECOLLIDA D'ANELLES

RECOLLIDA D'ANELLES

Com ja sabeu, fa uns quants anys que vam esdevenir Escola Verda. Des d'aleshores hem anat fent una sèrie d'activitats destinades a contribuir a l'estalvi, al reciclatge i a la reutilització de materials diversos.
Una de les activitats que realitzen els nens i nenes de sisè consisteix en recollir les anelles de plàstic que subjecten les llaunes de begudes. Abans de Nadal, l'alumnat visita les diferents classes, animant als seus companys a observar, a casa, per tal de descobrir aquest material . Efectivament, al tornar de vacances rebem moltes anelles que els més petits van penjant en un arbre de fusta col·locat davant de les classes de sisè.
Els més grans de primària s'encarreguen de recollir- les durant tot el curs, fer el paquet corresponent i fer-les arribar a la indústria High- Cone de la Garriga. Allà es fa el procés necessari per convertir- les en plàstic apte per la seva reutilització.

L'activitat els ajuda a sentir- se útils a més de col.laborar en la millora del nostre planeta.
2 comentaris:

  1. chuli piruli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    inés

    ResponElimina
  2. Per salvar el planeta!!!    Quim Peig.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental