Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 22 de gener del 2014

L'HIVERNACLE

Aquest curs hem portat a terme un nou projecte: la construcció d'un hivernacle. Des de ja fa un parell de cursos vam veure reduït l'espai de l'hort. Plantejant aquesta necessitat als alumnes se'ns va acudir construir un petit hivernacle, per tal de poder fer servir l'hort tot l'any. Aquest hivernacle estarà fet de material totalment reciclat: ampolles d'aigua. Alguns alumnes de 6è de primària es van oferir voluntaris per participar en aquest projecte i ens vam posar a treballar.
Van fer petits grups de treball i van anar a mesurar l'espai que tenien, a partir d'aquí van fer un disseny de l'hivernacle i van comptar la quantitat d'ampolles que necessitariem. Tot seguit van passar per les classes per tal de demanar ajuda a tots els alumnes. Quan van haver fet la recollida, van netejar i tallar les ampolles. I finalment el moment més esperat, el muntatge.
Tothom hi ha participat amb moltes ganes i motivació.

HIvernacle from Escola Pia 2 on Vimeo.

3 comentaris:

 1. MOlt xulo i com surten companyes de la meva classe...
  INes

  ResponElimina
 2. Us mereixeu un premi per ser tan generosos.
  Dídac Montserrat 6è

  ResponElimina
 3. Interessant de saber com s'havia fet.


  Quim Peig.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental