Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 4 de desembre del 2013

RECOLLIM TAPS

Una família de l'escola ens ha proposat recollir taps per tal d'ajudar a un nen que pateix una malaltia anomenada Distròfia muscular de Duchenne i de Becker. Des de totes les aules hem fet una campanya perquè els alumnes participessin i portessin taps per ajudar als nens que pateixen aquesta malaltia. Amb això les famílies de la organització treballen per trobar una medicació queaconsegueixi aturar aquesta greu malaltia i així poder millorar la qualitat de vida d'aquests nens. Estem recollint molts taps. Gràcies a tothom per la vostra col.laboració.

2 comentaris:

  1. Crec que és una cosa molt interessant, que ajudara molt a la gent que pateix aquesta malaltia i quan més gent millor.

    ResponElimina
  2. A mi m'ha agradat perquè vam ajudar a gent amb problemes.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental