Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 6 de maig de 2015

ARRIBA L'ÚLTIMA TRAMESA DE FRUITA DE L'ANY!

Avui, dimecres 6 de maig dins del propgrama FRUITA A LES ESCOLES, ens ha arribat l'útima tramesa de fruita. A més a més de la entrega de poma i pastana, introduïm una fruita poc coneguda com la Nespra, us fem adjunt una petita explicació de les seves característiques.


La Nespra és una de les primeres fruites de la primavera, posseeix un color groc ataronjat amb una pell dura, gruixuda i suau, en la pell hi sol haver-hi unes taques rodones de color marró, que curiosament és el que a banda del gust caracteritza aquesta fruita. La polpa és dura i sucosa, i té un sabor àcid i dolç. A l'interior del fruit trobem entre 1-5 llavors, de color marró brillant i de 1-2 cm de llarg.


Donat que l’os del fruit es bastant gros, i la pell es dura us aconsellem després de netejar les nespres, treure’n la pell, i tallar-la per tal de treure totes les llavors.

Dijous 6 de maig menjarem nespres, divendres pasatanagues i dilluns pomes.


   
                                                                                          

   
                                                                                                             
Desitjem que gaudiu amb aquest fruit.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental