Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimarts, 28 d’abril de 2015

Recicla cultura.

Recicla Cultura

Per Sant Jordi ens vam afegir a la iniciativa de la Fundació Servei Solidari: Recicla cultura.
A Catalunya encara hi ha 100.000 persones que no saben llegir ni escriure en la nostra llengua, fet que dificulta enormement la seva inclusió social.A la Fundació Servei Solidari realitzem cursos d’alfabetització des des de fa 10 anys perquè aquestes persones puguin tenir la oportunitat de desenvolupar-se amb autonomia en el seu dia a dia.
L'activitat va consistir en portar llibres de casa que estiguessin bé i el dia de Sant Jordi els vam vendre al preu de 2€.

A l'edifici d'Infantil i Primària vam encarregar aquesta tasca a l'alumnat de 6è. Així doncs alguns alumnes d'aquest curs van anar per les classes explicant aquesta iniciativa i recollint els llibres que anàvem portant. Després va venir la fase de classificar i ells mateixos van fer caixes amb llibres per Infantil, Cicle Inicial, Mitjà, Superior i adults. Al mateix temps van fer la propaganda, fins que va arribar la diada de Sant Jordi amb la fase final i la més agraïda: la venda. Ells mateixos van organitzar les parades i van vendre els llibres. Es van vendre 623 llibres i es van recollir 1.246€ per un projecte solidari. MOLTES GRÀCIES A TOTS!

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Món Sostenible. Web mediambiental