Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 2 d’octubre del 2019

SETMANA DE LA MOBILITAT I EL CANVI CLIMÀTIC.

La última setmana del mes de setembre a l'escola hem estat treballant la setmana de la mobilitat sostenible. Aquest curs però també hem aprofitat per treballar i conscienciar a l'alumnat sobre la importància de tenir cura del planeta i intentar evitar el canvi climàtic.
Al llarg de la setmana s'ha fet la cercavila, l'alumnat ha cantat i après la cançó "Sing for the climate", cada classe ha treballat un aspecte que cal tenir en compte per evitar el canvi climàtic i com a cloenda tot l'alumnat d'infantil i primària ha sortit al pati, on l'alumnat de 6è han llegit un manifest, uns representants de cada classe han explicat l'acció que han treballat i finalment han cantat la cançó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental