Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 20 de maig del 2015

JARDÍ VERTICAL A P5

A P5 hem fet aquest tercer trimestre la parada del "Jardí Vertical". Vam llegir el conte "Què li passa al planeta terra?" on vam poder veure que la terra estava una mica enfadada perquè no la cuidàvem bé i no fèiem res perquè fos més bonica. Va ser llavors quan vam decidir entre tots que nosaltres l'ajudaríem i faríem un jardí vertical que no només faria contenta a la terra , sinó que també faria més bonica la nostra escola.
A més a més, també vam reutilitzar les ampolles de plàstic que es fan servir al menjador per fer de test i col·laborar així amb activitats per l'escola verda. Si voleu fer un cop d'ull a les fotografies i voleu llegir més sobre l'activitat cliqueu al següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental