Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 25 de març del 2015

I FÒRUM DE LES ESCOLES VERDES.Dimarts dia 24 de març un grup d'alumnes de 6è i ESO van assistir al I Fòrum de les Escoles Verdes del Vallès Oriental. Va ser a Granollers i la temàtica era sobre la participació en els centres educatius, en aquesta temàtica.


El Fòrum es va iniciar amb una xerrada del Sr. Alcalde de Granollers, i seguidament es van fer grups de treball per explicar les experiències a les diferents escoles i pensar idees per tal de millorar la participació a les escoles. Cal ser conscients que si cada membre de la comunitat educativa hi posa el seu granet de sorra podem aconseguir moltes més coses.

L'alumnat que hi va participar va valorar molt positivament la experiència i van prendre nota d'idees noves per portar a terme.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental