Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 19 de novembre del 2014

ON VAN ELS NOSTRES RESIDUS?

L'alumnat de sisè assisteix a una xerrada sobre reciclatge.

El Consorci de la Gestió de residus del Vallès Oriental ens ofereix xerrades divulgatives pels diferents cursos de primària.
Els alumnes de sisè van escoltar amb atenció les explicacions del monitor que els va indicar els llocs adequats on havien de llençar les diferents deixalles de la llar.
També es van assabentar de la importància de la reutilització i el reciclatge ; com obtenir un folre polar amb el tractament d'ampolles de plàstic o l'aprofitament de les llaunes per fer les llantes de les bicicletes.
La clau és : Reduir escombraries , Reutilitzar i Reparar els estris i Reciclar al contenidor adequat .


Per acabar , el Gerard els va animar a recollir anelles de plàstic fotodegradables que suporten les llaunes de begudes . Al juny les faran arribar a la indústria Hi-Cone de la Garriga on les processaran per convertir-les en noves anelles tancant el cicle .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental