Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 4 de juny del 2014

TALLERS DE SOSTENIBILITAT A 1r, 2n i 3r. dem primària

Els alumnes de 1r , 2n i 3r de primària han fet unes activitats sobre les tres R que forma part dels tallers del programa d'educació ambiental del consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental. L’activitat de 1r anomenada “Cada cosa al seu lloc” consistia en saber a quin contenidor s’ha de dipositar cada residu ja sigui al blau, al verd, al groc o al marró en funció del seu material. L’activitat de 2n “Inventem objectes” consistia en crear un niu d’ocells a  partir d’un envàs de llet, animant-los a donar una nova vida i un nou ús a diferents residus.
I finalment, l’activitat de 3r “El joc de la brossa” consistia en un joc de taula on els alumnes havien de resoldre enigmes, realitzar dibuixos i respondre preguntes sobre el reciclatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental