Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 20 de febrer del 2013

Embolcalles o "empaperes"?

Durant el curs anterior l'escola, com a gest solidari amb l'escola Sam Sam, va facilitar la compra dels Boc 'n Roll. Veient-ne el seu ús, els Agents Verds de secundària vam decidir fer un estudi dels diferents tipus d'embolcalls que s'utilitzen per portar els entrepans a l'escola. Per això vam passar una enquesta als 360 alumnes de l'ESO, i aquests són els resultats.


A partir del gràfic es pot observar com les diferències més significatives es donen al canviar de cicle. Al primer cicle es pot veure com s'utilitza molt més el boc'n roll, especialment a 2n d'ESO, mentres que a segon cicle, especialment a 4t, les famílies es decanten més per fer servir embolcall no reutilitzable. Al fer el recompte hem pogut veure com moltes famílies combinen el boc 'n roll amb alltres embolcalls no reutilitzables, com per exemple film de plàstic transparent. Aquestes respostes han estat comptabilitzades com a embolcalls no reutilitzables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental