Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dijous, 24 de març del 2011

La valoració de l'alumnat i professorat de primària que va assistir al Fòrum

 
El passat dia 15 de març, tres alumnes de 4t. de primària juntament amb la mestra Montse Corominas varen anar a Cabrera de Mar per participar en el primer Fòrum de la XESC (xarxa d'escoles per la sostenibilitat de Catalunya) del Maresme-Vallès Oriental.
En arribar els alumnes de 4t. Es van reunir amb els altres alumnes de primària de les altres escoles i es van presentar, seguidament per grups van explicar una acció d'Escola Verda als altres.
Els nostres alumnes tenien preparat un power per poder explicar L'hort de 4t. Van exposar el que s'havia fet fins ara: mesurar, dibuixar, mirar la orientació, buscar informació, plantar, regar, treure les males herbes, fer un experiment sobre materials biodegradables...
També van mostrar el dossier on ho anaven anotant tot.
Els nostres alumnes han valorat molt positivament aquest intercanvi d'experiències i d'altres escoles els va agradar sobretot una que treballaven els ocells que passaven pel seu pati on hi havien col·locat casetes i menjadores pels ocells i també una altra escola que calculaven l'estalvi d'energia .
A continuació van esmorzar i després van fer jocs relacionats amb el medi ambient.
Després van dinar i a la tarda aprofitant una estona que no plovia van sortir al bosc a penjar dels arbres cases-niu pels ocells. També van anotar les coordenades.
I per acabar es va fer una foto de grup.
La valoració dels alumnes de 4t. ha estat molt bona i amb ganes de torna-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental