Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

divendres, 17 de novembre del 2017

ELS ALUMNES DE 4t VISITEN COSMOCAIXA

El dijous dia 16 de novembre l'alumnat de 4t ha anat a Cosmocaixa. Aquesta activitat és una de les activitats gratuïtes que Cosmocaixa ofereix a les escoles verdes. 
Allà han entrat al planetari 3D i han pogut escoltar una explicació sobre l'univers i les fases de la lluna. Els han ensenyat les constel·lacions que poden veure a l'univers, com són els planetes, quines són les fases de la lluna i perquè passen i han pogut preguntar a la monitora tot allò que volguessin saber.
En acabat han fet una visita al museu on han pogut veure l'exposició sobre el TRex, els diferents invents, han anat al bosc inundat i han pogut observar quina ha estat l'evolució de l'espècie humana.
Finalment han dinat i han jugat una estona abans de tornar cap a l'escola.



COSMOCAIXA 4t


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental