Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimarts, 4 d’octubre del 2016

VISITA A COSMOCAIXA

El divendres 30, l'alumnat de 5è, ha anat a Cosmocaixa. Allà els han fet una visita guiada tot explicant-los moltes coses sobre la història de la matèria.
Aquesta visita ha estat molt interessant perquè l'alumnat ha ampliat coneixements sobre dos temes que estem treballant a l'aula, la cèl.lula, l'origen de la vida i els humans a la prehistòria.
A més com que som escola verda hem pogut gaudir de la gratuïtat d'aquesta activitat.

Cosmocaixa 5è

22 comentaris:

  1. Vaig aprendre moltes coses sobre la matèria i quin va ser el primer ésser viu a la terra.Em va encantar!!!

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit, vam aprendre moltes coses mès i els experiments eren molt divertits i allà el temps em va passar volant.
    Oriol Bernat
    5èb

    ResponElimina
  3. Va ser una mica avorrit per què ha quart ven fer apunts i ven anar amb grup i després a la classe ven explicar alguns apunts, però també en va agradar per què vaig apendre coses noves
    Rubén 5èB

    ResponElimina
  4. La visita al Cosmo Caixa em va semblar molt avorrida
    perquè hi anem cada any ,tot i que la explicació va canviar,vaig aprendre molt.

    Marc Gàlvez. 5èB

    ResponElimina
  5. Jo m'ho vaig passar molt bé.
    Perquè aquest any m'han explicat coses noves de la prehistòria i la història.
    Oriol G 5é B

    ResponElimina
  6. L'excursió va ser molt divertida i jo vaig sortir molt contenta,vam aprendre moltes coses noves!Tot i que jo ja hi havia anat molts cops amb la família em va agradar molt!
    Una de les coses que vaig aprendre va ser que les cel.lules són com un llibre on hi han unes lletres que ens fan ser com som.
    Laia Farràs Coll
    5èB

    ResponElimina
  7. Ami em va agradar anar al cosmocaixa perqué vaig aprendre coses,com que el primer animal que es van reproduirva ser un réptil i que a un desertva explotarun meteorit i es va escampar entre200 Km. Marc 5è B

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt el cosmocaixa per què hi han moltes coses xules i aprens molt però tambè una part no m'agradat per què estavem molt apretats i era molt complicat veure alguna cosa opino que millor la proxima vegada anar per clases o sols.He apres les cel.lules i la seva importancia.
    Núria Munné.5èB

    ResponElimina
  9. Excursió al Cosmo Caixa!!!!!!
    Ami no em va agradar gaire l'excursió, al Cosmo Caixa,
    perquè quan van acabar l'explicació no ens van deixar anar sols, ni agafar apunts, com l'any passat. Tot i que va ser una mica divertit!!!! Com per exemple: una vola que si hi posaves les mans feia rajos.
    Martina Codina i Vilarrasa
    5èB

    ResponElimina
  10. A mi m'agrada haver anat al cosmo caixa primer perquè m'agrada molt viatjar però també perquè he apres coses que no sabia com per exemple que el primer esser en posar-se de peu,...
    Martí C
    5èB

    ResponElimina
  11. M'ha agradat molt l'excursió al Cosmocaixa perquè el que m'han explicat no ho sabia i he après moltes coses com per exemple que els primers animals que van estar fora de l'aigua molt temps van ser els rèptils.
    Eloi Vitalla 5èB

    ResponElimina
  12. A mi em va agradar molt anar a Cosmocaixa encara que vam anar-hi l'any passat,però hem fet coses diferents.
    Em va agradar perquè hem après coses diferents com per exemple que la Lucy va ser el primer homínid en caminar correctament
    Noa Lòpez 5èB

    ResponElimina
  13. Em va agradar bé excursió vaig aprende coses.
    Zhou Bo 5éB

    ResponElimina
  14. Ha sigut xulo aprendre tantes coses sobre la cèl·lula.
    També m'ha agradat retornar a el gran museu "cosmocaixa" encara que va ser curta i no ens van deixar anar sols va ser divertit. =-)

    Maria Lòpez Farràs

    5éB

    ResponElimina
  15. Ami l´excursióm´ho vaig passar molt bé.
    un monitor ens anava esplicant coses com per exemple.
    . la gravetat
    . coses molt importants de la prehistória.
    i despres ens van deixar temps per visitar el museu sols

    ResponElimina
  16. Hi hanem al Cosmocaixa cada any,però he après més coses,coses que jo no sabia.El quehem va cridar més la atenció lo que ens va dir que un àtom pot travessar tot el que sigui.

    Alex Lancharro.

    ResponElimina
  17. Jo m'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses però,com que hi anem cada any ja se m'estàfent pesat,però m'agrada.
    la cosa que mes m'a cridat l'atenció ha sigut que el big bang va ser fa 13.000.000.anys

    ResponElimina
  18. A mi no em va agradar massa perquè vaig aprendre poques coses i va ser poca estona però quan vem arribar a la classe vem explicar el que haviem après
    Roger 5è B

    ResponElimina
  19. L´anada al Cosmocaixa va ser molt interessant,vam arpendre moltes coses de la matèria i les cèl·lules. També volia dir que el monitor era molt simpàtic i amb vaig cansar de baixar una baixada que hi havia al voltant d´un arbre gegant.El que més em va agradar va ser quan vaig tocar el meteorit.
    Àlex.H

    ResponElimina
  20. He après que la Lucy va ser el primer humà que va caminar com nosaltres i els primers que van sortir a fora del l'aigua van ser els rèptils. El que més m'ha agradat ha sigut el glaço de gel.
    Júlia-5èB

    ResponElimina
  21. A mi em va agradar bastant l'excurció perquè vaig aprendre i tocar coses noves i vam veure que els peixos van anar evolucionant i van sortir fora de l'aigua i van ser rèptils!
    Marc Font 5èB

    ResponElimina
  22. A mi m´ha semblat bé anar un altre cop al Cosmocaixa.
    Aquest any hem après més coses com:que avans quan es va crear la Terra nomes hi havia sofre i unes substàncies que menjaven sofre i els seus excrements era oxigen, primer es va oxigenar l´aigua i despés l´aire , també que dins d´una cel.lula hi ha el nostre ADN.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental