Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimarts, 24 de novembre de 2015

AQUESTA SETMANA MOU EL CUL!!!!!


Ja fa uns anys que des de la regidoria d'Espais Públics i sostenibilitat es treballa per facilitat camins més segurs, autònoms i agradables, a la vegada que potencien el fet de venir a peu a l'escola.  Per donar a conèixer aquests camins l'Ajuntament ens proposa el joc de "Mou el Cul". Aquest joc té una durada d'una setmana i té l'objectiu d'engrescar a petits i grans a venir a peu a l'escola. El Joc consisteix en passar a peu pel darrer tram del camí escolar. En el recorregut cal marcar una targeta conforme es passa caminant pel punt de marcatge. En cas d'aconseguir els cinc marcatges pels 5 dies de durada del joc, l'alumne obtindrà un obsequi.

El joc d'inicia demà, dia 25 de novembre i acabarà el dia 1 de desembre.  S'iniciarà a 2/4 de 9 del matí i sortirem del Parc de l'Estació amb un grup de música que ens acompanyarà fins a l'escola. El punt de marcatge es trobarà situat al Parc de l'Ametller.

Us hi esperem a tots!!!!!Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental