Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 21 de gener del 2015

RECOLLIDA DE TAPS SOLIDARIS.

Ja fa uns anys que, des de l'escola, tenim molt d'interès per fomentar la conscienciació de la sostenibilitat dels residus entre els nostres alumnes. 
Des de començament del 2015, a diferents espais de l'escola, s'han ubicat uns contenidors destinats a la recollida de taps de plàstic. Aquesta iniciativa ja s'havia portat a terme el curs passat, però enguany ha estat l'alumnat qui ha suggerit continuar recollint-los i s'ha pensat que la finalitat podria ser recaptar fons per l'escola Kalassans del Senegal.
Des de l'inici de la campanya fins ara, hem rebut molt bona resposta per part de tota la comunitat i us animem a continuar participant durant aquest curs.


5 comentaris:

  1. Jo crec que la recollida de taps es fantàstica perquè ajuda aquelles persones que bo poden pagar les operacions dels seus fills i tampoc pagar la casa per això m'encanta la recollida de taps per que es : solidaria. Ingrid

    ResponElimina
  2. Va ser interessant fer una cosa tan beneficiosa
    Iker5éA

    ResponElimina
  3. Aquesta idea quan la van explica em va encantar des del primer moment, jo ho faig i quan en porto guardats uns quants els porto a la paperera que està davant de la meva classe.
    Estic molt contenta perquè ens han dit que la paperera de davant de la meva classe és una de les que està més plena!
    Espero que aquesta idea es segueixi realitzant durant molts més anys.

    Martina Tatjé 5è A

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar molt portar taps per els nens i nenes!!!

    ResponElimina
  5. Amb sembla genial fer una cosa així per el Sam Sam.
    Jo portaria cada dia taps perquè això és important per la vida d'aquells nens

    Dani

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental