Ja sóm Escola Verda!!

El mes de desembre del 2009 l'Escola Pia de Caldes rebia, en un acte institucional al Palau de congressos de la fira de Barcelona, la placa d'Escola Verda de mans dels consellers d'Educació i Medi Ambient, Ernest Maragall i Francesc Baltasar. Aquesta placa va ser instal·lada a l'escola el 23 d'abril del 2010. Ja som #EscolaVerda.

dimecres, 14 de maig del 2014

NOVES PAPERERES PEL PLÀSTIC.

Un grup voluntari d'alumnes de 5è de primària ha preparat una campanya per concienciar a la resta de companys de l'escola, que cal reciclar el plàtic que generem.
Durant unes quantes setmanes s'han anat reunint per preparar l'explicació per a tots els alumens d'infantil i primària: primer van fer uns cartells informatius per a cada classe, després van elaborar unes presentacions per projectar-les durant les explicacions, des de l'ajuntament ens van proporcionar papereres i les van muntar i finalment han passat per les classes per animar a tothom a reciclar el plàtic i deixar-hi la paperera.
Ha estat un treball interessant i amb totes les activitats realitzades, des de l'escola, s'intenta potenciar al màxim el reciclatge i la disminució de la creació de deixalles.





1 comentari:

  1. Em va agradar molt aquesta activitat ja que vaig ser una de les que ho va preparar.

    Judit Rico

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arxiu del blog

Món Sostenible. Web mediambiental